Skip to main content

Ninth Grade Center

Bell Schedules

Late Start Monday
Description / Period Start Time End Time Length
Strategy Sessions 8:15 AM 9:14 AM 59 min
Passing Period 9:14 AM 9:20 AM 6 min
1st/5th Period 9:20 AM 10:46 AM 86 min
Passing Period 10:46 AM 10:52 AM 6 min
2nd/6th Period 10:52 AM 12:48 PM 116 min
A Lunch 11:08 AM 11:38 AM 30 min
B Lunch 11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min
Tuesday-Friday Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Period 8:10 AM 8:15 AM 5 min
Tutorials 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
1st/5th Period 9:00 AM 10:32 AM 92 min
Passing Period 10:32 AM 10:38 AM 6 min
2nd/6th Period 10:38 AM 12:48 PM 130 min
A Lunch 11:08 AM 11:38 AM 30 min
B Lunch 11:43 AM 12:13 PM 30 min
C Lunch 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min
Pep Rally
Description / Period Start Time End Time Length
Passing Period 8:10 AM 8:15 AM 5 min
Tutorials 8:15 AM 8:50 AM 35 min
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
1st/5th Period 9:00 AM 10:14 AM 74 min
Passing Period 10:14 AM 10:24 AM 10 min
PEP RALLY 10:24 AM 10:54 AM 30 min
Passing Period 10:54 AM 11:04 AM 10 min
2nd/6th Period 11:04 AM 12:48 PM 104 min
A Lunch 11:18 AM 11:43 AM 25 min
B Lunch 11:48 AM 12:13 PM 25 min
C Lunch 12:18 PM 12:48 PM 30 min
Passing Period 12:48 PM 12:54 PM 6 min
3rd/7th Period 12:54 PM 2:24 PM 90 min
Passing Period 2:24 PM 2:30 PM 6 min
4th/8th Period 2:30 PM 4:00 PM 90 min